Marți, 10 septembrie 2024, echipa UBB Student i-Lab a avut onoarea de a participa la o recepție găzduită de Excelența Sa, Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec și domnul Mark Taplin, la Vila Dante din București.

Am fost încântați să ne alăturăm participanților și absolvenților programului Open World și să ascultăm discursurile susținute de Excelența Sa, Ambasadorul SUA Kathleen Kavalec, doamna Eliza Chirila-Pop, Director Național al American Councils for International Education și Conf. Dr. Răzvan V. Mustață, Decanul UBB FSEGA.

Evenimentul ne-a determinat să continuăm misiunea noastră de a sprijini tinerii în crearea de afaceri durabile, cu impact pozitiv în societate. Suntem recunoscători pentru sprijinul oferit de UBB FSEGA și Universitatea Babeș-Bolyai, esențial în succesul tuturor inițiativelor noastre.

Mai multe detalii aici.

Continuăm activitatea UBB Student i-Lab cu noi provocări minunate destinate studenților UBB, menite să le dezvolte abilitățile antreprenoriale și să le ofere oportunități de creștere și inovare.