UBB Student i-Lab Incubatorul de Afaceri pentru Studenți

Experimentează
și Inovează oferind soluții la provocări reale

Ai acces la cunoştinţe, evenimente, resurse, servicii şi programe, menite să ofere suport de specialitate în procesul de ideaţie, explorare, lansare şi susţinere a conceptelor antreprenoriale şi intraprenoriale, pentru a adresa problemele reale ale societăţii.

Hai alături de noi să experimentăm împreună !

Ai acces la mentori, profesionişti, cadre didactice, care te vor ajuta în procesul de ideație și validare al conceptului tău de business.

Câștigătorii Demo Day 2024

Locul I

Estera Andreea
Necoară

Joy of flavours

Estera Andreea Necoară

Oferim fructe și legume proaspete, precum și produse procesate din acestea, realizate într-un mediu ecologic și sustenabil. Astfel, se oferă consumatorilor posibilitatea de a avea furnizori de încredere într-un mod convenabil.

Locul II

Andrada Petcu
Nicolae Baciu

VResidence

Andrada Petcu

Nicolae Baciu

VResidence oferă tururi virtuale imersive pentru proprietăți rezidențiale de lux folosind tehnologia realității virtuale (VR). Acest lucru permite clienților să exploreze de la distanță apartamente și case complet mobilate și finisate în detaliu, oferind o experiență realistă care ajută cumpărătorii să ia decizii informate și să se conecteze emoțional cu spațiile.

Locul III

Raul
Glodean

GLOBINARY – Oriunde Acasă

Raul Glodean

Oriunde Acasă, dezvoltată de GLOBINARY, simplifică piața de închirieri pentru proprietari și călători printr-o interfață intuitivă, tutoriale video și filtre avansate de căutare. Aplicația oferă soluții software personalizate, inclusiv un model freemium și servicii premium precum fotografii profesionale, pentru a răspunde cerințelor crescute pentru opțiuni de călătorie personalizate în sectorul de închirieri.

Locul III

Rareș
Smeu

ERP System

Rareș Smeu

În piața competitivă de astăzi, întreprinderile mici și mijlocii se confruntă adesea cu sisteme ERP greoaie și ineficiente, costisitoare, inflexibile și dificil de utilizat. Identificând această problemă, am dezvoltat un sistem ERP de ultimă generație, ușor de utilizat și complet personalizabil pentru a se integra perfect cu procesele specifice ale oricărei companii. 

Lansează un Startup!

Transformă în realitate planurile tale de afaceri

Incubatorul va oferi studenţilor interesaţi de antreprenoriat, posibilitatea de a identifica parteneri care să completeze nevoia de cunoştinţe şi expertiză în domeniul vizat de conceptul de afaceri, oferind cadrul propice pentru promovarea colaborării interdisciplinare a studenţilor cu diferite aspecte ale formării educaţionale.

UBB Student i-Lab

contribuie la dezvoltarea liderilor antreprenori și intraprenori de mâine

creează cadrul necesar pentru comercializarea invențiilor

oferă programe sustenabile competitive la nivel național și internațional

asigură accesul studenților UBB la programe și concursuri interdisciplinare

Ce îți oferim

Întâlniri tematice

Validează cunoștințele dobândite alături de practicieni şi antreprenori, din diferite domenii și identifică potențiali colaboratori și mentori.

Programe de incubare

Cursuri aplicate pentru dezvoltarea conceptului de business și a competențelor necesare, pentru a lansa o afacere de succes.

Internaționalizare

Acces la specialiști internaționali care vor facilita înțelegerea noilor trenduri și vor împărtăși experiențele avute, pe piețele internaționale.

Parteneri