UBB Student i-Lab Incubatorul de Afaceri pentru Studenți

Experimentează
și Inovează oferind soluții la provocări reale

Ai acces la cunoştinţe, evenimente, resurse, servicii şi programe, menite să ofere suport de specialitate în procesul de ideaţie, explorare, lansare şi susţinere a conceptelor antreprenoriale şi intraprenoriale, pentru a adresa problemele reale ale societăţii.

Hai alături de noi să experimentăm împreună !

Ai acces la mentori, profesionişti, cadre didactice, care te vor ajuta în procesul de ideație și validare al conceptului tău de business.

Lansează un Startup!

Transformă în realitate planurile tale de afaceri

Incubatorul va oferi studenţilor interesaţi de antreprenoriat, posibilitatea de a identifica parteneri care să completeze nevoia de cunoştinţe şi expertiză în domeniul vizat de conceptul de afaceri, oferind cadrul propice pentru promovarea colaborării interdisciplinare a studenţilor cu diferite aspecte ale formării educaţionale.

UBB Student i-Lab

contribuie la dezvoltarea liderilor antreprenori și intraprenori de mâine

creează cadrul necesar pentru comercializarea invențiilor

oferă programe sustenabile competitive la nivel național și internațional

asigură accesul studenților UBB la programe și concursuri interdisciplinare

Ce îți oferim

Întâlniri tematice

Validează cunoștințele dobândite alături de practicieni şi antreprenori, din diferite domenii și identifică potențiali colaboratori și mentori.

Programe de incubare

Cursuri aplicate pentru dezvoltarea conceptului de business și a competențelor necesare, pentru a lansa o afacere de succes.

Internaționalizare

Acces la specialiști internaționali care vor facilita înțelegerea noilor trenduri și vor împărtăși experiențele avute, pe piețele internaționale.

Parteneri