Programele oferite de UBB Student i-Lab sunt:

  1. Programul de incubare: presupune oferirea de cursuri bazate pe un set de module care oferă acces la cunoștințele necesare pentru a dezvolta un concept de business de succes, atât pe piața din România, cât și pe cea internațională. Instructorii sunt cu precădere practicieni care expun aspectele teoretice din prisma expertizei avute în dezvoltarea afacerilor.
  2. Programul de internaționalizare: oferă acces la cursuri și workshopuri susținute de invitați internaționali, care operează în structuri similare cu UBB Student i-Lab, dar și de oameni de afaceri străini, care operează pe piața internațională. 
  3. Întâlnirile tematice: oferă posibilitatea cursanților de a interacționa cu antreprenori locali și oameni de afaceri de succes, care  vor împărtăși experiențe și lecții  învățate, raportate la domeniile în care operează pe piața din România.

Cele trei programe vor oferi posibilitatea de a accesa conținuturi, în funcție de stadiul de dezvoltare a ideii de afacere și de nivelul de expertiză al cursanților. Pe lângă cele trei programe, studenții vor avea acces la sesiuni de mentorat cu stakeholderi relevanți, pentru a avea o perspectivă realistă asupra pieței vizate. 

Testarea și validarea conceptelor se va realiza atât pe parcusul programelor, prin intermediul sesiunilor de pitching,  cât și la finalul semestrului, în cadrul competiției “Demo Day UBB Student i-Lab”. Această evaluare finală va permite validarea conceptului de business cu practicieni și specialiști de renume național și internațional. 

Pentru a vă înregistra intenția de a participa în program vă rugăm să completați formularul până la data de 15 octombrie 2024, ora 23.59.

În 17 octombrie 2024, ora 13.00, sala 120 din campusul FSEGA vom avea o întâlnire în cadrul căreia vom discuta toate detaliile.

Vă așteptăm alături de noi!