Suntem încântați că am avut privilegiul de a găzdui 4 zile de cursuri intensive susținute de Jeff Savage, Ph.D., Executive Director la Faber Entrepreneurship Center, Moore School, SUA. Profesorul Savage și-a dedicat cercetarea identificării celor mai bune practici în comercializarea inovațiilor bazate pe știință, strategii eficiente de brevetare, precum și dezvoltarea ecosistemelor antreprenoriale și inovatoare. Cu o experiență vastă și expertiză remarcabilă, Dl Sevage a oferit participanților cunoștințe valoroase și perspectiva sa unică asupra antreprenoriatului tehnologic. Participanții au beneficiat de o serie de prelegeri captivante, abordând teme precum antreprenoriatul tehnologic, comercializarea inovațiilor, noile tehnologii și tehnici de pitching. În cadrul acestor cursuri interactive, participanții au fost încurajați să își dezvolte ideile de afaceri și să aplice cunoștințele dobândite într-un mediu practic și stimulativ.

Ne dorim să mulțumim profesorului Savage pentru contribuția sa și pentru inspirația pe care a oferit-o participanților noștri. De asemenea, felicităm cu căldură participanții pentru eforturile lor și pentru rezultatele foarte bune obținute în cadrul acestor cursuri intensive. Studenții noștri au demonstrat un nivel ridicat de angajament, arătând un potențial remarcabil în domeniul antreprenoriatului și inovației. În urma prezentărilor susținute, Dl Jeff Sevage a ales următorii studenți să primească diplome de recunoaștere:

  • o   Smeu Rareş: Best Pitch
  • o   Petcu Andrada: Best Deck
  • o   Nezozon Thomas : Most supportive student
  • o   Matei Lorena Mihalea & Pop Andra Cristina : Best « Momentum »

Cuvintele încurajatoare ale lui Jeff Savage confirmă încrederea noastră că ne îndreptăm în direcția corectă în călătoria noastră antreprenorială, transformând vise îndrăznețe în realitate. Vizionați testimonialul său complet aici.Felicitări și mulțumiri tuturor participanților pentru contribuțiile lor valoroase în cadrul acestor cursuri intensive și așteptăm cu nerăbdare următoarele evenimente!